|
|
|
|
|
|
|
ישנן 31 תגובות לArthur
בנושאים הבאים:
|
|
|
|
|
|
|
עבור לנושא
|
|
פורום סוחרים FXCM ישראל
נושא: ניתוח טכני, רובוטים אוטומטיים וכלי מסחר מתקדמים |
|
|
|
|
|
וואו ניראה מעניין...
תוכל להרחיב על האסטרטגיה הזו?
|
|
|
|
|
|
|
ציטוט:
(Rafael 13:35 | 10.02.2010)
|
|
|
|
|
שלום,
אני מתעניין ברובוטים / אקספרטים בתוכנת מטה טריידר.
יש לי למעשה תוכנית / אינדיקטור שמספקת לי התרעות אוט' ואני רוצה להתאים אותה כך שתהפוך לאקספרט שיבצע פעולות קניה ומכירה אוט'
האם מישהו מכיר ומשתמש בהם ?
תודה
רפי
|
|
|
|
|
תגובה:
|
|
|
אם אתה רוצה לבנות אקספרט אתה צריך מתכנת מקצועי שמבין במט"ח ובתכנת מטה טריידר.
יש פורומים בחו"ל ואפילו פה בארץ שישמחו לבנות לך אקספרט בתנאי שהתכנית תישמע להם מעשית והגיונית.
כמו כן אתה צריך תכנית ברורה ומוגדרת היטב לבניית הרובוט.
מנסיוני האישי, אני יכול להגיד לך בוודאות שכ97% מהאקספרטים זה בולשיט אחד גדול ורובם מפסידים כסף.
בדקתי עשרות רובוטים ברחבי הרשת ורובם מפסידים.
אני בטוח שיש אקספרטים ברמות מטורפות ברחבי העולם., אבל מי שמחזיק רובוט כזה אפילו לא ירמוז לך שהוא קיים..
בהצלחה!
|
|
|
|
|
|
|
ציטוט:
(מתתיהו 14:58 | 22.04.2010)
|
|
|
|
|
האם מישהי יכול להגיד לי מה הם דרישות המינימום שמחשב צריך בשביל התוכנה של מטה טריידר 4?
מהירות מעבד , זכרון, מהירות גלישה וכדומה
תודה רבה
|
|
|
|
|
תגובה:
|
|
|
כל מחשב ממוצע מודרני יחסית (עד חמש שנים בערך) בעל חיבור אינטרנט מהיר (רצוי שיהיה מחובר דרך כבל ולא דרך וואיירלס) יעבוד טוב.
|
|
|
|
|
|
|
|
שלום חברים!
רציתי לדעת האם אני יכול לראות בתכנה נרות בתווחי זמן לא סטנדרטים כגון נרות של שלוש דקות?
עוד שאלה:
במרקטסקופ לייד החלונית של הצמד יש כפתור כזה שרשום עליו "קישור" . מה תפקידו?
|
|
|
|
|
|
|
עבור לנושא
|
|
פורום סוחרים FXCM ישראל
נושא: יומני סוחרים והצעות לעסקאות |
|
|
|
|
|
רציתי לדעת אם הניתוח שלי נכון.
כמו כן מהיא הנקודה הטובה ביותר לכניסה ומיקום סטופ במצב כזה?
|
|
|
|
|
|
|
|
נכנסתי לפוזיציית שורט ב148.74. תנאי הכניסה היו: 38 פיבו+ כוכב ערב. מיקמתי סטופ מעל השיא ב149.01.
תוך דקות ספורות נתפס הסטופ.
האם עשיתי משהו לא נכון?
|
|
|
|
|
|
|
|
האסטרטגיה שלי היא כזו בעקרון
אני מזהה מגמה. אחר כך אני מחפש תבנית
ABCD
מותח פיבו על ה
AB
האחרונים ומחכה להיווצרותה של נקודה סי. אני מחפש כמה שיותר סימנים לוודא שאכן נקודה סי נוצרה, כגון התנגדות, קו פיבו, תבניות וכו
אחר כך נכנס מנקודה סי לנקודה די. ממקם סטופ מתחת לנקודה איי (אם ניהול ההון העצמי מאפשר זאת, אך ברוב הפעמים הוא לא) או מתחת לנקודה סי.
אני יודע שהאסטרטגיה הזו פשוטה ויעילה אך אני בכל זאת מצליח להפסיד פעם אחר פעם. כמו כן לפעמים אני מצרף גם את האסטרטגיה של התעלות שלך ועדיין לא הולך לי. אני באמת כבר לא יודע מה לעשות
אולי תוכל לעזור לי להצליח סוף סוף?
|
|
|
|
|
|
|
|
הבנתי כבר שאתה לא מתלהב מלונג, אך מה דעתך על הפיזיציה הזאת?
תנאי כניסה:
תעלה עולה, פיבו 79% ,נר שורי בולע (מיום שישי) + חציית ממוצע 10, אר אס איי היה במכירת יתר וחזר, מתנד הפאראבוליק מראה על עליה.
ניהול פוזיציה:
אני מתכוון לסגור חצי עסקה כשהשוק יגיע לגובה הסטופ (32) ולהעביר סטופ לנק' הכניסה.
העניין היחיד שאני לא סגור עליו זה הטייק השני.
מה דעתך?
|
|
|
|
|
|
|
|
מריו, מה אתה עושה כאשר אתה לא נמצא מול המחשב והמחיר מגיע לנקודה שצריך לסגור חלק?
האם אתה משתמש באקספרט שעוזר בניהול העסקה?
|
|
|
|
|
|