|
|
|
|
|
|
|
ישנן 15 תגובות לEli
בנושאים הבאים:
|
|
|
|
|
|
|
עבור לנושא
|
|
פורום סוחרים FXCM ישראל
נושא: ניתוח טכני, רובוטים אוטומטיים וכלי מסחר מתקדמים |
|
|
10:36 | 18.04.2010 |
Eli
|
|
|
|
|
ציטוט:
(mario 09:48 | 17.04.2010)
|
|
|
|
|
ATR בודק את הטווח הממוצע של X נרות אחרונים, לפי הגדרת מספר התקופות באינדיקאטור.
הוא עובד בכל גרף אותו דבר.
הוא יכול להראות לך זמנים בהם הטווח מצטמצם, בדרך כלל אלה זמני דשדוש, וזמנים בהם הטווח מתרחב, בדרך כלל אלה זמני גלי מגמה.
הוא גם יכול לתת לך אינדיקאציה של הטווח ה"צפוי" היום לפי מה שהיה ב X נרות האחרונים. זה יכול לעזור לקבוע יעדים לעסקה.
יש אלפי אינדיקאטורים. אני ממליץ להשתמש בלא יותר משלושה אינדיקאטורים.
אתה צריך להבין מה כל אינדיקאטור עושה, איך הוא עובד, מה הוא מנסה להראות לך, איך הוא משתלב בשיטה שלך, האם הוא באמת מוסיף לך אינפורמאציה נחוצה וכו'...
|
|
|
|
|
תגובה:
|
|
|
שלום מריו ,
לגביי ה-ATR יש לי 2 שאלות
1- המדידה של הטווח מתבצעת מהגבוה לנמוך ? או מהפתיחה לסגירה ?
2- באיזה ממוצע משתמשים יותר סוחרים 10 או 14 ? הברירת מחדל אם אני לא טועה היא 14 . . .
|
|
|
|
|
|
|
עבור לנושא
|
|
פורום סוחרים FXCM ישראל
נושא: יומני סוחרים והצעות לעסקאות |
|
|
01:10 | 04.04.2009 |
Eli
|
|
|
|
|
|
למה לא סגרת את השליש הראשון בנר הקטן שנגע בפיבו 100 וסגר מתחתיו ?
מה גרם לך להמשיך עם כל העסקה פתוחה ?
מראש חיפשת את פיבו 161 ?
אם תוכל להסביר את ההחלטות שלך באותו רגע אני אשמח , תודה .
|
|
|
|
|
15:09 | 25.05.2009 |
Eli
|
|
|
|
|
|
שלום מריו
אני מעלה עסקה שעשיתי עם יעדים כמו שלימדת בגרף 15 דקות אחרי סט-אפ בגרף שעה . יורו/דולר כמובן .("מלך ההתנהגות לפי ניתוח טכני") :-)
אם תוכל לתקן אותי איפה הייתי יכול לעשות אחרת
תנסה לחשוב מה היית עושה באותו רגע ולא בדיעבד !
הסבר קצר :
אם לא הייתי סוגר את הלוט השני בדוג'י הכל היה נראה אחרת - הייתי סוגר ביעד 150% ב 1.40 ואת הטרייד האחרון כבר לא הייתי חושש להשאיר עד ליעד הסופי שהתממש בסוף .(למרות שסגרתי את הלוט האחרון בגלל שהיתי חייב לצאת מהבית)
בקיצור תן לי כמה נקודות מראייתך המקצועית יותר .
תודה
סידרתי את התמונה פחות או יותר .
|
|
|
|
|
10:05 | 27.05.2009 |
Eli
|
|
|
|
|
|
שלום מריו
רציתי לדעת אם ניתחתי נכון את הגרף היומי של היורו דולר
האם העברת הקוים צריכה להיות ( לרוב) בצורה מקבילה כמו שסימנתי ?
האם הנקודות שסימנתי הם "קילשון אנדריוס" ? לא למדתי עליו , פשוט ראיתי באחד הניתוחים שלך .
תודה על תשובותיך המהירות (בכל הנושאים).
|
|
|
|
|
14:56 | 04.02.2010 |
Eli
|
|
|
|
|
|
טרייד שעשיתי על GBP\USD היום
סטאפ : בגרף שעה +4 שעות , הסבר ( גם בגרפים)
1- המתנה לסגירה מתחת לממוצע 10 בגרף שעה (הייתה גם פריצה של קו תמיכה)
2- תמיכה של מומנטום המתנדים לכיוון העסקה ( המתנד שבגרף זה מתנד שאני בניתי מ- MACD שמחושב על CCI , מתנד מאוד אמין שמראה את כיוון המומנטום בטווח הקצר , אני לא זז בלי שיש לי תמיכה ממנו )
3- המתנה לחזרה של המחיר לממוצע 10 + בזמן הנגיעה בממוצע מתנד ה-CCI רחוק מקו האמצע מה שמלמד על מומנטום טוב
4- כניסה לעסקה (רואים שהמתנדים עדיין תומכים) , סטופ לפי ATR בגרף שעה + תיקון קל לפי הצורך .
יציאה: כמובן בשני חלקים : יעד ראשון באמצע הדרך + הזזת הסטופ לכניסה , יעד אחרון התאים לקו התחתון של התעלה שסימנתי וגם למתנדים , בזמן היציאה היו סטיות וגם ה-RSI נכנס למכירת יתר ברוב הגרפים
(קרדיט למריו : היציאה בשני חלקים והזזת הסטופ זה הדבר שגרם לי להתחיל להיות רווחי)
יכולתי למשוך את החלק השני של העסקה להמשך היום אבל ידעתי שיש החלטת ריבית שעתיים מאוחר יותר .(מה שהתברר כנכון)
בקיצור הלוואי והיה לי זמן כל יום לסחור בזמן שהשווקים פתוחים , היום במקרה הייתי בחופש (-:
נ.ב.
אל תתלהבו , אני סוחר בחשבון מיקרו (אחרי חיסול של כמה חשבונות מיני) . . .
|
|
|
|
|
|
|
20:48 | 04.02.2010 |
Eli
|
|
|
|
|
ציטוט:
(Arthur 03:05 | 21.01.2010)
|
|
|
|
|
מריו, מה אתה עושה כאשר אתה לא נמצא מול המחשב והמחיר מגיע לנקודה שצריך לסגור חלק?
האם אתה משתמש באקספרט שעוזר בניהול העסקה?
|
|
|
|
|
תגובה:
|
|
|
באמת כדאי להיות מול המחשב כל עוד שהעסקה פתוחה , אבל אם בכל זאת חייבים לעזוב את המחשב (ולא חסרות סיבות לפחות עד שהמסחר יהיה המקצוע היחיד שלנו . . .) אז פשוט במקום לפתוח עסקה אחת של 2 לוט , פשוט פותחים 2 עסקאות של 1 לוט ואז אפשר להגדיר לכל אחת יעד בנפרד .
|
|
|
|
|
09:50 | 18.04.2010 |
Eli
|
|
|
|
|
ציטוט:
(manor 14:07 | 19.03.2010)
|
|
|
|
|
שלום מריו. שלום לכולם
כניסה על פי אסתרתגית בלינד גרף שעה ויציאה אחרי מה שנראה כמיצוי המומנטום ב-5 גלים בגרף 5 דקות
|
|
|
|
|
תגובה:
|
|
|
שלום מנור ,
התרשמתי לטובה מהעסקה שהעלת לפורום , אני אשמח אם תוכל להסביר קצת על האסטרטגיה ,
היא נראית מאוד דומה לאסטרטגיה שלי : כניסה בגרף שעה וניהול ב- 5 דקות , סטופ קצר בדרך כלל עם יעד של פי 2 - 3 ,
אני מתכונן (בגרף שעה) אחרי חציית ממוצע 10 + שבירת "מבנה" ונכנס כאשר המחיר חוזר לבדוק את הממוצע שנפרץ ,
וכמובן תמיכה של המתנדים (במיוחד ה- CCI ).
שוב , אני אשמח אם תפרט על הסטאפ שלך .
תודה ,
אלי פרץ ,
|
|
|
|
|
10:06 | 18.04.2010 |
Eli
|
|
|
|
|
ציטוט:
(mario 14:21 | 30.03.2010)
|
|
|
|
|
2 אפשרויות:
1) אחרי כמה נרות של עלייה המחיר לא נגע ביעד שלך ונעצר כמה פיפסים לפני. אל תהיה חמדן וקח את הרווח שהשוק נתן לך גם אם זה כמה פיפסים פחות ממה שרצית.
2) תעביר סטופלוס לנקודת הכניסה ותקווה שהמחיר בכל זאת יגיע ליעד לפני שהוא יוציא אותך. אבל, לפחות, לא תפסיד.
אני מעדיף את האפשרות הראשונה...
|
|
|
|
|
תגובה:
|
|
|
אני חושב כמו מריו ,
גם אם לא יצאת בזמן בנר הכחול האחרון , היית חייב לצאת בנר הבא אחרין שכמעט והגיע לגבוה שלו ,שים לב שהמחיר פעמיים לא הצליח לסגור מעל השיא הקודם .
|
|
|
|
|
11:41 | 27.04.2010 |
Eli
|
|
|
|
|
|
שלום לכולם ,
אני מעלה עסקה שעשיתי היום בצמד GBP/USD רווח של 50 פיפס .
סטופלוס לפי PRABOLIC SAR בגרף שעה : 25 פיפס
יעד : כפול מהסטופ + מחיר פסיכולוגי 1.5400 + החזר פיבונאצ'י של 50% מהעלייה הקודמת (מסומן בגרף שעה)+ קו תחתון של התעלה .
סטאפ : גרף H2 + H1 : תמיכה של מתנדי מומנטום + חצייה של ממוצע 10 בגרף שעה וחזרה לבדוק אותו , כשהמתנדים עדיין תומכים !
כניסה וניהול - : גרף 15 + 5 דקות : בלימה של המחיר בפיבו 61.8% (15 דקות) + כשל שוק + שבירת קו מגמה + חציית ממוצע 10 + 3 סטיות רצופות ! (מסומן בגרף 5 דקות)
בגרף 15 דקות סימנתי את התעלה (לפי הכללים של מריו) ולקחתי רווח בנגיעה בקו .
אתם יכולים לראות שהמחיר ירד אפילו עוד 20 פיפס . . . אבל אסור להיות חמדנים . . . שעתיים ורבע בתוך העסקה = 50 פיפס ! די והותר . . .
תהנו ( - :
אלי פרץ
|
|
|
|
|
18:06 | 04.05.2010 |
Eli
|
|
|
|
|
|
שוב אחת מהעסקאות , (שעדיין חיה ובועטת)
אני צריך קצת את עזרתך הפעם מריו .
נכנסתי לעסקה על GBP/USD על פי גרף יומי.
הכניסה היתה "אגרסיבית" סטאפ+כניסה בגרף יומי על סמך מתנדים וממוצעים .
הסבר: על סמך מגמת הירידה בגרף היומי שהתחדשה לאחר קביעת פסגה + כשל שוק וחציית ממוצע 10 + סגירה מחוץ לתעלה העולה
חיכיתי שהמחיר יחזור ויבחן את קו התעלה או את ממוצע 10 .
מה שקרה היה צירוף נדיר של כמה רמות טכניות שהמחיר נהדף בהם : ממוצע 10 +ממוצע 20 +החיתוך ביניהם ! +קו התעלה שנפרץ +קו תמיכה שנפרץ והפך להתנגדות + מתנדים שתמכו במהלך (אפשר לראות שה-CCI היה רחוק מקו האמצע וגם מתנדי המומנטום תמכו) + תיקון פיבונאצ'י 61.8 בגרף H4 . הכל היה "מכוון" למחיר 1.5350 ושם נכנסתי בנגיעה במחיר .
הסטופ שלי מוקם 150 פיפס לפי פסגה אחרונה וגם SAR וכל יום שיניתי את הסטופ לפי SAR , כרגע הוא עומד על 111 פיפס .
הרווח צף היה 211 פיפס ובזמן שאני כותב שורות אלה הוא הגיע ל- 260 פיפס .
השאלה שלי היא לגבי היעד :האם לקחת רווח בסביבות ה- 280 פיפס שזה כפול מהסטופ הראשוני ומסומן על הגרף בנקודת תמיכה פוטנציאלית (פיבונאצ'י 61.8 + קו תעלה יורד) או שכדאי להמשיך ולחכות לפריצה מתחת לתמיכה הנ"ל ולהגעה לשפל הקודם שנוצר במרץ (השוק נראה כאילו יש לו את הכוח) .
עוד דילמה :איך כדאי לנהל את הסטופ ? נכנסתי רק עם מנה אחת(כי הסטופ היה גדול) ולכן יש לי רק יציאה אחת . האם להמשיך עם ה-SAR היומי ? יש לך הצעות אחרות ?
אני לא רגיל להיכנס לעסקאות בגרף יומי ולכן קשה לי לנהל את העסקה באופן שיבטיח לי רווח גדול מפוטנציאל העסקה .
שתף אותי בראייה שלך על העסקה ובפוטנציאל היעד שלה.
תודה ,
אלי פרץ.
|
|
|
|
|
|
|
|